Редактор: e-mail: Снимки ПетелОлимпийският шампион по вдигане на тежести Янко Русев бе

...
Редактор: e-mail: Снимки ПетелОлимпийският шампион по вдигане на тежести Янко Русев бе
Коментари Харесай

Янко Русев: Дано присъдят медала на Христо

Редактор: 

e-mail: 

Снимки " Петел "

Олимпийският първенец по повдигане на тежести Янко Русев бе измежду тези, които посрещнаха Христо Христов на летище Варна. " Дано жалбата на БОК и федерацията ни по повдигане на тежести бъде почетена и присъдят бронзовия орден на Ицо. Той го заслужава, тъй като опитът му бе чист. Бъдещето е пред него и имам вяра, че ще подвига още повече, а в Париж през 2024-та година ще стане и олимпийски първенец ", сподели Янко Русев.

Личният треньор на Ицо - Живко Николов, изрази удовлетворение от това, което е посочил щангистът в Токио.

" Общо взето подвигна тежестите, които чакахме, с дребни изключения. Ако не беше сбъркал в третия опит в изхвърлянето, ставаше трети. После явно бе ощетен в третия опит в изтласкването. Не е единствено датчанката отговорна за това решение. Шефът на журито е сърбин и той не бе обективен. Не мога да кажа на Ицо какъв брой да почива, той е огромен мъж. Надявам се да продължи по същия метод и на Олимпиадата в Париж да вземе това, което му лишиха в Токио ", сподели Живко Николов.

Ицо бе посрещнат във Варна и от шефът на Спортно учебно заведение " Георги Бенковски " Евелина Янчева. Тя награди някогашния си възпитаник и му благодари, че е популяризирал Варна.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР